(Junior) Project Manager Fieldwork (0 – 3 jaar ervaring)

(Junior) Project Manager Fieldwork (0 – 3 jaar ervaring)
Locatie: Rotterdam

Ben jij op zoek naar een uitdagende (start)functie in marktonderzoek? Ben jij een organisatietalent, werk je oplossingsgericht, ben je een relatiebouwer en een commerciële duizendpoot? Wil je werken bij een organisatie die persoonlijke ontwikkeling van haar mensen belangrijk vindt? Dan is de functie van (Junior) Research Executive bij SKIM Fieldwork & Triggerpoint bij uitstek geschikt voor jou! Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

SKIM Fieldwork & Triggerpoint is een zelfstandige unit binnen SKIM. SKIM Fieldwork voert vooral kwalitatief en soms kwantitatief onderzoek uit in opdracht van marktonderzoekbureaus en farmaceutische bedrijven uit binnen- en buitenland. Triggerpoint is een onderzoeksstudio die zich richt op het faciliteren van kwalitiatief onderzoek en trainingssessies.

Wij hebben een relatief klein team, met drie vaste medewerkers en een aantal assistenten en kennen een informele sfeer. Wij werken op projectbasis. Dat betekent veel dynamiek en afwisseling in de werkzaamheden, waardoor elke werkdag anders is. We werken nauw samen met de andere units binnen SKIM.

De functie

Als (Junior) Project Manager ben je verantwoordelijk voor het faciliteren, plannen en organiseren van veldwerk. Op termijn zal je ook zelf kwalitatieve interviews afnemen en focusgroepen leiden. Daarnaast houd je je buiten de projecten om bezig met procesoptimalisatie (hoe kunnen we ons werk en de bijbehorende processen efficienter inrichten?) en het uitbreiden van ons netwerk aan nationale en internationale opdrachtgevers. Met je commerciele talenten slaag je erin nieuwe business te genereren en bestaande business verder uit te bouwen. Op termijn ben je in staat om zelfstandig de unit te leiden.

Het takenpakket van de (Junior) Project Manager omvat onder andere de volgende primaire werkzaamheden: het schrijven van offertes en projectvoorstellen, het maken van planningen, het mobiliseren en briefen van veldinterviewers en recruiters en de uiteindelijke kwaliteitscontrole van de data. Daarnaast bestaat een aanzienlijk deel van je takenpakket ook uit het onderhouden van de contacten met onze huidige klanten en het uitbreiden van ons klantenbestand.

Verder komt het een enkele keer voor dat bij projecten ook hoort: het doen van desk research, opzetten van full-service marktonderzoek, schrijven van vragenlijsten, analyseren en rapporteren van de verzamelde data.

Profiel

Mensen die bij ons werken zijn commercieel, proactief en enthousiast, tonen grote betrokkenheid en hebben een natuurlijke drive om uitstekende kwaliteit en service aan onze klanten te leveren. Oog voor detail is voor ons cruciaal. Zij zijn in staat om de hectiek van het managen van meerdere projecten tegelijkertijd onder controle te houden; de juiste prioriteiten te stellen, actiegericht te handelen, de klanten goed te bedienen, zonder daarbij de lange termijn doelstellingen van de unit uit het oog te verliezen.

Functie-eisen

Wij zoeken een sprankelende persoonlijkheid: een toegewijde, gestructureerde en enthousiaste teamspeler en relatiebouwer:

 • WO afgestudeerd, bij voorkeur in Marketing, Psychologie of Communicatie Wetenschappen;
 • 0 – 3 jaar werkervaring
 • Uitstekende en aantoonbare kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Beheersing van MS Office;
 • Ervaring in het afnemen van interviews en eventueel het leiden van focusgroepen is een pre;
 • Zeer servicegerichte instelling naar klanten;
 • In staat om hoofd- en bijzaken te kunnen onderscheiden;
 • Zeer sterk in het motiveren en stimuleren van de interviewers en recruiters;
 • Groot organisatietalent;
 • Kartrekker;
 • Resultaatgericht;
 • Flexibele houding (geen 9 tot 5 mentaliteit);
 • Creatief en ondernemend om de unit verder uit te bouwen.

Wij bieden een baan met veel uitdaging. SKIM Fieldwork is onderdeel van SKIM, dat een breed, intern opleidingstraject biedt over alle aspecten van marktonderzoek.

Interesse in deze functie?

Mail dan je C.V. en motivatiebrief naar working@skimgroup.com, ter attentie van Jeroen van den Hoven (Research Manager) en Ana Edelenbosch (Senior Research Executive).

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Jeroen van den Hoven of Ana Edelenbosch, telefoon: 010-282 3535 of via e-mail working@skimgroup.com.